Βιογραφικό

Βιογραφικό

Σπούδασα Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Η Σύγχρονη Φιλοσοφία αναζητεί το νόημα του ανθρώπου ή αλλιώς το νόημα της ύπαρξης. Ο Κόσμος είναι το αντικείμενο της , ο κόσμος που μας φιλοξενεί, μας διαμορφώνει και τον διαμορφώνουμε ως γένος. Παράλληλα με τις σπουδές μου εργάστηκα για τέσσερα χρόνια σε Ίδρυμα Αποκατάστασης παιδιών με κινητικά προβλήματα.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου , ακολούθησα μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Η καριέρα μου στο κόσμο των επιχειρήσεων , στη συμβουλευτική καριέρας και στην επιλογή του κατάλληλου ανθρώπου για τη κατάλληλη θέση, μου έδειξε ότι οι άνθρωποι επιτυγχάνουν ή αποτυγχάνουν στην εργασία τους τις περισσότερες φορές για λόγους που είναι ανεξάρτητοι από τα προσόντα τους . Εκείνο που καθορίζει τη τύχη των ανθρώπων στη εργασία τους είναι πρωτίστως η προσωπικότητα τους και οι επιλογές τους.

Οι παραπάνω εργασιακές εμπειρίες μου και τα ερωτήματα που προκύπτουν τόσο από την φροντίδα των παιδιών με ειδικές ικανότητες όσο και από τον κόσμο της εργασίας με οδήγησαν στην απόφαση να σπουδάσω Ψυχολογία. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Τμήμα Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με Άριστα. Το Άριστα σηματοδοτεί το αμέριστο ενδιαφέρον μου για τον άνθρωπο και το προσωπικό κόπο μου να εξερευνήσω και να ανακαλύψω τι μας καθορίζει, τι μπορούμε να κάνουμε, τι μπορούμε να αλλάξουμε, πως μπορούμε να υπάρχουμε με νόημα.

Παράλληλα με τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο ξεκίνησα ένα κύκλο εκπαίδευσης στη Διαγνωστική Ψυχολογία σε ανοικτό κέντρο νοσηλείας. Πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών Δρομοκαϊτειο.

Συμμετείχα για τρία χρόνια σε ομαδικά προγράμματα ψυχοθεραπείας.
Ολοκλήρωσα τετραετή κύκλο σπουδών στη Συνθετική ψυχοθεραπεία και είμαι Ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Συνθετικής ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα. Ολοκλήρωσα κύκλο ετησίων σεμιναρίων στην Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία.

Κατέχω άδεια ασκήσεως ψυχολόγου και παρέχω τις υπηρεσίες μου στο γραφείο μου στη Νέα Σμύρνη.